Šta radimo?

⁃ izvođenje radova
⁃ projekt menadžment
⁃ maloprodaja
⁃ veleprodaja
⁃ saradnja sa arhitektama i dizajnerima

Već u prvoj godini našeg poslovanja veliki broj investitora je prepoznalo naše proizvode i uslugu koja ih prati i povjerilo nam svoje projekte. Uspješno iskustvo i rast nas je dodatno motivisalo i podstaklo da razmišljamo, kao i sprovedemo viziju otvaranja maloprodajnog salona.

Na lokaciji 8. mart kod Titexa, u moderno dizajniranom salonu na preko 400m2 kupci će moći da pronađu veliki izbor keramike, sanitarija, galanterije, kamena. U salonu će biti izložen veliki broj proizvoda poznatih brendova, a uz našu pomoć kroz formiranje moodboard-ova i razrade ideja imaćete priliku da stvorite pravu sliku onoga što je vama potrebno za isplanirani, budući projekat.

Pored maloprodaje i veleprodaje naš tim nudi projekt menadžment. Ponudićemo vam uvijek najbolje rješenje za vaše enterijere i/ili eksterijere prilagođena vašim estetskim željama i realnim vremenskim intervalima, bez odstupanja od istog. Bićemo uz vas od samog početka do samog zaključivanja i realizacije projekta (izvođenje radova i projekt menadžment).

Imaćete priliku da u salonu vidite naše uspješne saradnje sa zapaženim dizajnerima i arhitektama. Njihove vizije smo sa puno ljubavi i posvećenosti sproveli u djelo kroz sami projekat QBIK salona.

Svečano otvaranje maloprodajnog salona QBIK će biti u januaru 2023. godine!

Radujemo se vašim posjetama i zajedničkim, uspješnim saradnjama!

info@qbik.me